15 авг.

GS-RU-C11 Курс: Руски език за ниво С1

Кратко описание на курса:

Курсът е предназначен за получаване на компетентни знания по общ руски език и е съобразен с критериите за ниво С1 на Общата европейска референтна езикова рамка.

 

Вид и ценаОбща информацияУчебни материалиУсловия за записване

Обща продължителност: 100 уч.ч.
Цена на курса: 450 лв.

СУТРЕШЕН МОДУЛ :

График на занятията: Събота / Неделя

от 09:00 до 13:00 ч. /5 уч.ч. по 45 мин./

Начало на курса:      Край на курса:

Код на курса: RC1SМ5

 

ВЕЧЕРЕН МОДУЛ :

График на занятията: Понеделник / Сряда / Петък

от 18:00 до 20:50 ч. или от 18:30 до 21:20 ч. /4 уч.ч. по 40 мин./

Начало на курса:       Край на курса:

Код на курса: RC1PE3

График на занятията: Вторник / Четвъртък

от 18:00 до 20:50 ч. или от 18:30 до 21:20 ч. /4 уч.ч. по 40 мин./

Начало на курса:      Край на курса: 

Код на курса: RC1VE2

 

Global School: Информацията тук се актуализира в момента. Очакваме съвсем скоро да отстраним този недостатък.

Курсовете по общ руски език се провеждат по учебни системи, разработени от утвърденото руско издателство Златоуст:

Тук представяме: Окно в Россию – тази система е подходяща е за възрастни и учащи се над 18 годишна възраст при изучаване на руски език за ниво С1.

RU-C1U Курс: Руски език за ниво С1

Окно в Россию e една от популярните руски системи за обучение на възрастни хора по общ руски език. Разработена е в 2 нива в съответствие с критериите на Общата европейска референтна езикова рамка:

– Ниво В2 – / Ниво за усъвършенстване
– Ниво С1 – / Компетентно владеене

Учебниният материал е предназначен за подготовката за нива ІІ и ІІІ по Руската система за сертификация (ТРКИ) и съотвества на компетенциите за нива В2 (самостоятелно владеене на езика) и С1 (компетентно владеене на езика) на Общата европейска референтна езикова рамка.

Окно в Россию съчетава традиционните методи на преподаване със съвременните средства и подходи в обучението. Чрез различни занимателни теми и дискусионни стратегии, учащите се подтикват към общочовешки и интеркултурни разговори и се окуражават да практикуват езика в учебната зала и извън нея. Комуникативните умения се развиват чрез разнообразни упражнения, в които чрез интересни житейски ситуации с много чувство за хумор, се увличат обучаваните с лекота и по естествен начин да заучават фрази и лексика, така че паралелно да развиват и четирите езикови умения: слушане, четене, писане и говорене. Универсалните и съвременни теми, които Окно в Россию третира, дават както познания по странознание, така и един по-глобален поглед към света и поддържат интереса на курсистите към руския език. Учебната система изобилства от живи диалози, най-нова информация за съвременна Русия, дискусии по актуални въпроси на постсъветското общество, работа с текстове от различни жанрове и стилове. Той е тестван и одобрен от Парижкия институт за източни езици (INALCO).

Втората книга съдържа теми: “ Проблеми на руската младеж“, „Новото в образователната система“, „Руски музикален живот“, „Религиозен живот в Русия“, „Руската литература днес“.

Към учебниците за всяко ниво има учебни тетрадки с упражнения за самостоятелна работа, чиято цел е затвърждаването и доразвиването на граматиката и лексиката към всеки отделен урок, както и CD с аудио записи – неоценима помощ за справяне с проблемите при слушане с разбиране, произношение и интонация.

Курсът се провежда в групи от максимум 8 курсисти.

За да гарантирате мястото си в избран от Вас курс е нужно:

– да определим с безплатен тест, дали нивото на курса е подходящо за Вашето входящо ниво на знания.

– да се запишете за този курс (чрез формата по-долу) не по-късно от 1 седмица преди неговото начало.

За да потвърдите Вашето записване е необходимо да внесете депозит на стойност 50% от стойността на курса. Останалите 50% се заплащат по реда определен в договора за обучение.

В случай, че курсистът желае да прекрати обучението си, заплатената такса за обучение се възстановява в пълен размер до 2 седмици от започването на курса. След изтичането на този срок заплатените такси не се възстановяват, но курсистите имат право да изберат друг курс от предлаганите в Център за чуждоезиково обучение и специализирана подготовка GLOBAL SCHOOL.

Ако вече сте решили, не отлагайте и действайте – направете първата крачка и се свържете с нас. Ще се радваме да сме част от Вашия успех!

Запишете се сега!

Име:*

Фамилия:*

Телефон:*

E-mail:*

Код на курса: *

Полетата маркирани с * са задължителни за попълване!