COUR-BG-TP-A-1 Творческо писане и журналистика

Курс по творческо писане и журналистика:

 

Шестмесечно обучение от 6 януари до 30 юни 2018 г.
Курсът е предназначен за ученици, кандидат-студенти и студенти.

Никой не се ражда Шекспир или Хемингуей, но един бъдещ писател или журналист все отнякъде трябва да започне. Как да напишем хайку, поема или сонет, кои са тънкостите на късия разказ, що е акростих? Кога папката с литературни текстове е готова за първа книга и как да я издадем? Колко дълъг е нейният път от компа до читателите?

Динамичният свят на медиите крие примамливата слава на журналистическата професия и любопитните тайнства на четвъртата власт. Как да вземем интервю от популярна личност, как се пише репортаж, коментар, очерк? Лесно ли е да си колумнист или тв водещ? Добре дошли в най-новия образователен проект на Global School. Открийте мощната сила на изкуството да пишем добре с Ивайло Диманов – популярен и любим поет, писател и журналист.

В рамките на 6 месеца, 2 пъти седмично по 2 учебни часа, всеки от вас ще получи теоретични познания и практически опит по творческо писане и журналистика – добра основа за бъдещото ви развитие.
Единственото изискване към кандидатите е грамотно писане и желание за развиване на творческия потенциал. В хода на обучение всеки участник ще има възможност да избере коя от двете тематични групи предпочита – творческо писане или журналистика.
Курсът на обучение е всеки вторник (от 16:00 до 17.30 ч.) и събота (от 10:00 до 11.30 ч.) Успешно завършилите курса ще придобият сертификат и право на селекция и участие в последващи творчески проекти на Global School.

Цена на курса: 396 лв.

Курсът се провежда в групи от максимум 8 курсисти.

За да гарантирате мястото си в избран от Вас курс е нужно:

– да се запишете за този курс (чрез формата по-долу) не по-късно от 1 седмица преди неговото начало.

За да потвърдите Вашето записване е необходимо да внесете депозит на стойност 50% от стойността на курса. Останалите 50% се заплащат по реда определен в договора за обучение.

В случай, че курсистът желае да прекрати обучението си, заплатената такса за обучение се възстановява в пълен размер до 2 седмици от започването на курса. След изтичането на този срок заплатените такси не се възстановяват, но курсистите имат право да изберат друг курс от предлаганите в Център за чуждоезиково обучение и специализирана подготовка GLOBAL SCHOOL.

Ако вече сте решили, не отлагайте и действайте – направете първата крачка и се свържете с нас. Ще се радваме да сме част от Вашия успех!

Запишете се сега!

[contact-form-7 id=“4260″ title=“Български език – Творческо писане“]
Обща европейска референтна езикова рамка