10 февр.

COUR-EN-GR5-A Курс: Английски език за 5. клас

Кратко описание на курса:

Предназначен е за ученици от 5. клас, които изучават английски като първи чужд език. Курсът е съобразен с Държавните образователни изисквания за учебно съдържание по чужди езици, като неговата цел е да подготви и надгради комуникативните умения на учениците спрямо тези изисквания и отговаря на тяхната психологическа и социална характеристика в тази възрастова група.

 

Вид и ценаОбща информацияУчебни материалиУсловия за записване

Обща продължителност: 100 уч.ч.
Цена на курса: 450 лв.
  

СУТРЕШЕН МОДУЛ :

График на занятията: Събота

от 10:00 до 12:30 ч. /3 уч.ч. по 45 мин./

Начало на курса:  23.09.2017 год.      Край на курса: 02.06.2018 год.

Код на курса: E5SМ1

 

СЛЕДОБЕДЕН МОДУЛ :

График на занятията: Събота

от 13:30 до 16:00 ч. /3 уч.ч. по 45 мин.//

Начало на курса:  23.09.2017 год.      Край на курса: 02.06.2018 год.

Код на курса: E5SА1

 

Научете повече за Общата информация за този курс, учебните материали и условията за записване.

Ако вече сте решили, не отлагайте и действайте – направете първата крачка и се свържете с нас. Ще се радваме да сме част от Вашия успех!

Запишете се сега!

Име:*

Фамилия:*

Телефон:*

E-mail:*

Код на курса: *

Полетата маркирани с * са задължителни за попълване!

Учебни групи: 2

Брой курсисти в група: от 8

В програмата на курса са предвидени 33 занятия: Всяко занятие се състои от 3 уч. часа по 45 мин. и едно междучасие от 15 мин. Занятията на учебните групи са разпределени в модули – сутрин и следобед. Националните, официалните празници и ваканциите са неучебни.

В методиката ни за подготовка на учениците в този курс са предвидени 15 тестови упражнения, за да може регулярно да се проследяват допусканите грешки и напредъка на всеки един курсист.

В графика на курса са включени 1 предварителен и 1 финален изпит със специално подготвени задания, които следват формата на Националното външно оценяване по английски език.

За родителите: Предвидени са 3 родителски срещи – в началото на курса и след обявяване на резултатите от всеки един от изпитите. В края на всяко занятие предвиждаме 30 мин. за индивидуални консултации на курсистите или срещи на родители с преподавателите.

Информацията тук се актуализира в момента. Очакваме съвсем скоро да отстраним този недостатък.

Курсът се провежда в групи от максимум 8 курсисти.

За да гарантирате мястото си в избран от Вас курс е нужно:

– да се запишете за този курс (чрез формата по-долу) не по-късно от 1 седмица преди неговото начало.

За да потвърдите Вашето записване е необходимо да внесете депозит на стойност 50% от стойността на курса. Останалите 50% се заплащат по реда определен в договора за обучение.

В случай, че курсистът желае да прекрати обучението си, заплатената такса за обучение се възстановява в пълен размер до 2 седмици от започването на курса. След изтичането на този срок заплатените такси не се възстановяват, но курсистите имат право да изберат друг курс от предлаганите в Център за чуждоезиково обучение и специализирана подготовка GLOBAL SCHOOL.

Обща европейска референтна езикова рамка