03 февр.

COUR-DE-PS-A Курс: Подготовка за сертификати по немски

Кратко описание на курса:

Целта на тази подготовка е успешното представяне на изпитите за сертификати TestDaf и Prüfung Wirtschaftsdeutsch international (PWD) удостоверяващи степента на владеене на немски език.

 

Вид и ценаОбща информацияУчебни материалиУсловия за записване

Обща продължителност: 100 уч.ч.
Цена на курса: 650 лв.

ВЕЧЕРЕН МОДУЛ :

График на занятията: Понеделник / Сряда / Петък

от 18:00 до 20:50 ч. или от 18:30 до 21:20 ч. /4 уч.ч. по 40 мин./

Начало на курса:   Край на курса:

Код на курса: DMC/PE3

График на занятията: Вторник / Четвъртък

от 18:00 до 20:50 ч. или от 18:30 до 21:20 ч. /4 уч.ч. по 40 мин./

Начало на курса:      Край на курса:

Код на курса: DMC/VE2

 

Научете повече за Общата информация, учебните материали и условията за записване в този курс.

За допълнителна  информация: +359 2 8472645

Ако вече сте решили, не отлагайте и действайте – направете първата крачка и се свържете с нас. Ще се радваме да сме част от Вашия успех!

Запишете се сега!

Име:*

Фамилия:*

Телефон:*

E-mail:*

Код на курса: *

Полетата маркирани с * са задължителни за попълване!

Учебни групи: 1

Брой курсисти в група: 4

В програмата на курса са предвидени 25 занятия: Всяко занятие се състои от 4 уч. часа по 40 мин. и едно междучасие от 15 мин.

Курсът е съобразен с:

1. видът и времетраенето на изпитите за сертификати;
2. учебното съдържание, върху което се полагат изпитите за сертификати;
3. знанията, уменията, или компетентностите, които ще се проверяват и оценяват;
4. форматите на изпитите;

TestDaf (Test für Deutsch als Fremdsprache) е най-популярният тест по немски език. По шестстепенната скала за отчитане нивото на развитие на уменията на Общоевропейската референтна езикова рамка той покрива нивата В2 до С1 и е признат от всички висши учебни заведения в Германия като достатъчно условие за допускане до следване в тях.

Изпитът TestDaf отваря врати – независимо къде живеете, учите или работите, той е достатъчно условие за да докажете своята степен на владеене на немски език. Резултатите от TestDaf се признават от множество организации в различни страни, включително държавни, образователни институции и работодатели.

Изпитът за сертификат за професионално владеене на немски език – Prüfung Wirtschaftsdeutsch international (PWD) , е престижен и се приема от училища, университети, държавни организации и частни компании в цял свят.

Изпитът отговаря на петата степен (С1) от шестстепенната скала за отчитане нивото на развитие на уменията по Общоевропейската референтна езикова рамка.

Успешното представяне на изпит за Prüfung Wirtschaftsdeutsch international (PWD) ви носи международно признат сертификат, който показва нивото ви на владеене на немски език.

Информация за датите, таксите и местата за провеждане на изпитите за различните сертификати може да научите от сайта на Гьоте-институт.

За съжаление актуализираме „Учебни материали“ в този момент и се извиняваме за причиненото неудобство! Надяваме се съвсем скоро да отстраним този недостатък.

Курсът се провежда в групи от максимум 4 курсисти.

За да гарантирате мястото си в избран от Вас курс е нужно:

– да определим с безплатен тест, дали нивото на курса е подходящо за Вашето входящо ниво на знания.

– да се запишете за този курс (чрез формата отпред) не по-късно от 1 седмица преди неговото начало.

За да потвърдите Вашето записване е необходимо да внесете депозит на стойност 50% от стойността на курса. Останалите 50% се заплащат по реда определен в договора за обучение.

В случай, че курсистът желае да прекрати обучението си, заплатената такса за обучение се възстановява в пълен размер до 2 седмици от започването на курса. След изтичането на този срок заплатените такси не се възстановяват, но курсистите имат право да изберат друг курс от предлаганите в Център за чуждоезиково обучение и специализирана подготовка GLOBAL SCHOOL.

Обща европейска референтна езикова рамка