COUR-RU-L-PS-A Курс: Подготовка за сертификати по руски

Кратко описание на курса:

Целта на тази подготовка е успешното представяне на изпитите за сертификати по руската система за тестиране ТРКИ (Тест по Русскому языку как иностранному), удостоверяващи степента на владеене на руски език.

Вид и ценаОбща информацияУчебни материалиУсловия за записване

Обща продължителност: 100 уч.ч.
Цена на курса: 650 лв.

ВЕЧЕРЕН МОДУЛ :

График на занятията: Понеделник / Сряда / Петък

от 18:00 до 20:50 ч. или от 18:30 до 21:20 ч. /4 уч.ч. по 40 мин./

Начало на курса:   Край на курса:

Код на курса: RMC/PE3

График на занятията: Вторник / Четвъртък

от 18:00 до 20:50 ч. или от 18:30 до 21:20 ч. /4 уч.ч. по 40 мин./

Начало на курса:      Край на курса:

Код на курса: RMC/VE2

 

Научете повече за Общата информация, учебните материали и условията за записване в този курс.

За допълнителна  информация: +359 2 8472645

Ако вече сте решили, не отлагайте и действайте – направете първата крачка и се свържете с нас. Ще се радваме да сме част от Вашия успех!

Запишете се сега!

Име:*

Фамилия:*

Телефон:*

E-mail:*

Код на курса: *

Полетата маркирани с * са задължителни за попълване!

Учебни групи: 1

Брой курсисти в група: 4

В програмата на курса са предвидени 25 занятия: Всяко занятие се състои от 4 уч. часа по 40 мин. и едно междучасие от 15 мин.

Курсът е съобразен с:

1. видът и времетраенето на изпитите за сертификати;
2. учебното съдържание, върху което се полагат изпитите за сертификати;
3. знанията, уменията, или компетентностите, които ще се проверяват и оценяват;
4. форматите на изпитите;

ТРКИ (Тест по Русскому языку как Иностранному) е най-популярният тест по руски език в света. Хиляди тестове се провеждат всяка година.

Изпитът по ТРКИ отваря врати – той може да Ви помогне независимо къде живеете, учите или работите когато е необходимо да докажете степента на владеене на руски език. Резултатите от тестовете по ТРКИ задължително се признават от всички органи и организации на територията на Руската федерация, като за обучение в руски висши учебни заведения и университети е необходим сертификат за успешно владеене на руски език на ниво В1 по критериите на Общата европейска референтна езикова рамка и съответно Первый сертификационный уровень по системата ТРКИ. Сертификатите удостоверяващи степента на владеене на руски език, също се признават от множество организации в различни страни, включително държавни, образователни институции и работодатели.

Тестовете по системата на ТРКИ са единствените, които се признават от имиграционните служби на Руската федерация когато се изисква удостоверение за езиково ниво.

Информация за датите, таксите и местата за провеждане на изпитите за различните сертификати може да научите от сайтовете на оторизираните изпитни центрове за България в Руския културно-информационен център и Факултета по славянски филологии към СУ „Св. Климент Охридски“.

За съжаление актуализираме „Учебни материали“ в този момент и се извиняваме за причиненото неудобство! Надяваме се съвсем скоро да отстраним този недостатък.

Курсът се провежда в групи от максимум 4 курсисти.

За да гарантирате мястото си в избран от Вас курс е нужно:

– да определим с безплатен тест, дали нивото на курса е подходящо за Вашето входящо ниво на знания.

– да се запишете за този курс (чрез формата отпред) не по-късно от 1 седмица преди неговото начало.

За да потвърдите Вашето записване е необходимо да внесете депозит на стойност 50% от стойността на курса. Останалите 50% се заплащат по реда определен в договора за обучение.

В случай, че курсистът желае да прекрати обучението си, заплатената такса за обучение се възстановява в пълен размер до 2 седмици от започването на курса. След изтичането на този срок заплатените такси не се възстановяват, но курсистите имат право да изберат друг курс от предлаганите в Център за чуждоезиково обучение и специализирана подготовка „GLOBAL SCHOOL“.

Обща европейска референтна езикова рамка