COUR-RO-SP-A Спец. подготовка: Румънски

Кратко описание на специализираната подготовка:

Насочена е към компании, които имат необходимост от езикова подготовка на своите служители по румънски език.Тя е предназначена за получаване на знания по общ или специализиран румънски език, като нейната цел е да подготовя за различни нива на владеене на езика или професионални компетенции на румънски.

 

Global School предлага за корпоративни клиенти следните възможности за обучение на техните служители по общ или специализиран румънски език:

– Индивидуални занимания или групов курс с максимално 8 курсисти.

Учебната програма и графика за провеждане на занятията по румънски език се изготвят според Вашите индивидуални потребности.

Ако ни предоставите повече информация за Вашите изисквания, потребности и цели, то ние ще разработим и ще Ви изпратим предложение, което да отговаря на напълно на тях.

Обучението по румънски език може да се извършва в учебните зали на Global School или на посочен от Вас адрес, при минимум 3 учебни часа за едно занятие. 

Учебният час е с продължителност 45 минути.

Цени: Стойността на обучението зависи от броя предплатени часове, мястото на провеждане на занятията, нивото на румънския език според Общата европейска езикова рамка или специализирания езиков курс:  от 20 до 25 лв. за 1 уч.ч.

Предимствата на нашата специализирана подготовка се състои във възможностите за:

  – Определяне интензивността на учебния процес и подбор на учебна програма отговаряща на Вашите корпоративни потребности и цели;

  – Избор на най-удобното за вас време и място за провеждане на учебните занятия;

  – Индивидуален подход при избора на учебни системи и учебни материали;

  – Система за тестиране и проследяване на напредъка в обучението на курсистите;

  – Финален (тест) изпит отговарящ на изучаваното ниво или специализирани умения, включващ четирите компетенции във владеенето на чужд език: четене, писане, слушане и говорене;

  – Изпитна комисия от независими преподаватели за оценка на резултатите от финалния изпит;

  – Сертификат за успешно положилите финалния изпит, указващ на резултатите и нивото на владеене на румънски език или специализираните умения по него;

Ако вече сте решили, не отлагайте и действайте – направете първата крачка и се свържете с нас. Ще се радваме да сме част от Вашия успех!

     Моля, напишете ни информация за контакт в полетата по-долу, за да се свържем с Вас!

[contact-form-7 id=“4385″ title=“Специализирана подготовка: Обща“]
Обща европейска референтна езикова рамка